Vývojová verze
Přihlásit
Předchozí týden
Další týden
Pondělí
27.11.2023
Polévka
GULÁŠOVÁ
1,9
Hlavní jídlo
1. HOVĚZÍ STROGANOV
7,9,
2. KRŮTÍ PRSA NA MÁSLE A TYMIÁNU
7,9
3. ČOČKA NA KYSELO, VAJÍČKO, OPEČENÝ PÁREK
3,7,9
4. PŘÍLOHY:BRAMBOROVÁ KAŠE, RÝŽE, TĚSTOVINY, FOCACCIA, SALÁTOVÝ BAR
Úterý
28.11.2023
Polévka
VALAŠSKÁ KYSELICE
7,9
Hlavní jídlo
1. RAJSKÁ OMÁČKA, PAPRIKOVÝ LUSK
3,7,9
2. KUŘECÍ CURRY
6,9
3. SMAŽENÝ SÝR, TATARSKÁ OMÁČKA
1,3,7
4. PŘÍLOHY: HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, TĚSTOVINY, VAŘENÉ BRAMBORY, RÝŽE, SALTÁTOVÝ BAR, FOCACCIA
Středa
29.11.2023
Polévka
VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU
1,9
Hlavní jídlo
1. KUŘECÍ PRSA NA BYLINKÁCH
2. POMALU PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA, PEPŘOVÁ OMÁČKA
7,9
3. GNOCCHI SE ŠPENÁTEM A KUŘECÍM MASEM
1,3,7,9
4. PŘÍLOHY: PEČENÉ BRAMBORY, GNOCCHI, RÝŽE, SALÁTOVÝ BAR, FOCACCIA
Čtvrtek
30.11.2023
Polévka
ZELENINOVÁ
1,7,9
Hlavní jídlo
1. TRHANÉ HOVĚZÍ LÍČKA, KOPROVÁ OMÁČKA
1,7,9
2. KUŘECÍ PALIČKY V JERK MARINÁDĚ
3. NAŠE BRAMBOROVÉ ŠULÁNKY S MÁKEM A MÁSLEM
1,3,7
4. PŘÍLOHY: HOUSKOVÉ KNEDLÍKY, BRAMBOROVÁ KAŠE, RÝŽE. FOCACCÍA, SALÁTOVÝ BAR
Dezert
#JAKO DEZERT NAŠE BRAMBOROVÉ ŠULÁNKY 30,-
1,3,7
Pátek
01.12.2023
Polévka
FRANKFURTSKÁ S PÁRKEM A BRAMBORY
Hlavní jídlo
1. SMAŽENÝ KUŘECÍ GORDON BLEU
1,3,7
2. VEPŘOVÉ KOSTKY NA PEPŘI
7,9
3. PENNE ALL’ ARRABBIATA S PANCETTOU A PARMAZÁNEM
1,3,7
4. PŘÍLOHY:BRAMBOROVÁ KAŠE, RÝŽE, FOCACCIA, SALÁTOVÝ BAR